Våre tjenester

Har du en gammel nettside som trenger et nytt og fresht design? Er du usikker på hva som er best for deg, eller ønsker du en løsning som er mer skreddersydd dine behov. Kanskje kan en total løsning med en markedsføringsplan være riktig for deg! Vi lager også løsninger for deg med større behov på tvers av plattformer.

Hvorfor velge oss?

En nettside fra oss gjør bedriften din synlig på nett! Nettstedet vi oppretter for deg er ment å gjenspeile bedriftens profesjonalitet ved å fremstå som trygge og pålitelige for både eksisterende og nye kunder. Vi liker å samarbeide tett med kundene våre, for å sikre at nettstedet vi oppretter er gunstig for våre kunder. Nettsiden vi leverer er oversiktlig, laster raskt og er enkel å navigere seg rundt på for de besøkende uansett om de kommer fra mobil, nettbrett eller PC. 

Webdesign

Nettsiden vi leverer er oversiktlig, laster raskt og er enkel å navigere seg rundt på for de besøkende uansett om de kommer fra mobil, nettbrett eller PC.

2D & 3D Animasjon

Animasjonsstilen og det visuelle uttrykket er veldig viktig for å skape et positivt inntrykk og troverdighet. Hvert visuelt uttrykk må være unikt og snakke til publikum. Det er gjennom visuelt uttrykk du skiller deg ut.

Markedføring

Vi i CircleScript jobber mye med digital markedsføring og har hjulpet mange kunder til å bli mer synlige på nettet, og øke deres månedlige salg. Vårt team analyserer konstant nettet for trender som kan være til nytte for deg.

Logo

Hvis du leter etter en profesjonell logo for virksomheten din? Da er du på rett sted vi kan design din logo rakt og rimelig.

Nettbutikk

Nettstedet vi oppretter for deg er ment å gjenspeile bedriftens profesjonalitet ved å fremstå som trygge og pålitelige for både eksisterende og nye kunder. Vi liker å samarbeide tett med kundene våre, for å sikre at nettstedet vi oppretter er gunstig for våre kunder.

App

App i Microsoft excel gir små bedrifter muligheten til å administrere selskapet og kommunisere med sine ansatte på en kostnadseffektiv måte